[Resuelto] Error message when opening new/saved VMs  

  RSS

jstovner
(@jstovner)
New Member
Registrado:hace 9 meses 
Respuestas: 2
03/11/2017 9:41 pm  

Hello I did post this on the old forum but I didn't know if it was still active after i saw the link to the new one. But here is what i posted:

Hello, I am new to using myopenlab, but love how it can work on a raspberry pi. 

I recently uploaded myopenlab to my raspberry pi that has raspbian-stretch on it. As well I installed the Arduino firmata package because I am controlling an Arduino Mega with the raspberry pi. 

When I go to create a new VM or open an existing VM I get an error message that is stated as such: "Error in Basis.loadFromStream() :java.io.UTFDataFormatException: malformed input around byte 21" 

Does anyone know why this keeps happening and how to solve it? 

If anyone does know why this problem occurs it would be great to know how to fix it

Thanks!


ResponderCitar
admin
(@admin)
Miembro Admin
Registrado:hace 1 año 
Respuestas: 47
04/11/2017 12:10 am  

Hi, 

This bug is only present in distribution v3.10.0... 

(It was published at FAQ Section of myopenlab.org and there is a notice about it in the myopenlab.de Downloads page). 

You can see the FAQ page: 
http://myopenlab.org/preguntas-frecuentes/  

And you must update your distribution to v3.11.0. 
http://myopenlab.org/descargar-myopenlab/  

Best regards, 
Javier Velásquez

 


FABIAN_REVELO me gusta
ResponderCitar
jstovner
(@jstovner)
New Member
Registrado:hace 9 meses 
Respuestas: 2
04/11/2017 2:25 am  

Apologies for not seeing that in the FAQ, But thank you for the response! I got it working now and love the program.


ResponderCitar
admin
(@admin)
Miembro Admin
Registrado:hace 1 año 
Respuestas: 47
05/11/2017 7:42 pm  

You are Wellcome.


ResponderCitar
Share: